понеділок, 30 липня 2018 р.

РЕТРОГРАДНІСТЬ vs ДІЄВІСТЬ (вектори мобілізаційного потенціалу українських церков)



За останній час в Україні, в Києві зокрема, відбулася чимала кількість велелюдних, дуже масових акцій, організованих різними християнськими конфесіями. Якщо підрахувати кількість учасників на лише трьох основних заходах, які були проведенні трьома різними конфесіями (протестанти, УПЦ КП, УПЦ МП), то мобілізаційний потенціал щодо масових заходів цих організацій складає від чверті мільйона до майже мільйона осіб!
Ось приклади таких основних акцій:


Наймасовіші християнські акції
1. Від 150 до 500 тис. учасників за різними підрахунками.
17 вересня, 2017 рік, Київ. 
Всеукраїнський День Подяки до 500-річчя Реформації (організатори: керівництво різних союзів християн-протестантів, рух Реформації), в святкових заходах прийняло участь за деякими даними від 150 до 500 тис. християн! 


вівторок, 24 липня 2018 р.

Бог осміяним не буває...

Веселись, юначе, у юності твоїй, 
і нехай споживає серце твоє радість у дні юности твоєї, 
і ходи шляхами серця твого і за видіннями очей твоїх; 
тільки знай, що за все це Бог приведе тебе на суд. (Екклезіаст 11:9)
23 липня 2018 року в ЗМІ з'явилася інформація, що у Парижі повісилися засновниця та активістка феміністичного руху "Фемен" Оксана Шачко. 
Оксана Шачко - це та людина, яка приймала участь в акції по зпиленню Хреста пам'яті жертв Голодомору та політичних репресій в центрі самої столиці нашої Батьківщини (подібні акції вони ("Фемен") проводили в Україні, Білорусі, РФ). Це та людина, яка кинула ВИКЛИК БОГУ! 
Дуже багато актів наруги над християнськими святинями здійснювала ця душа, яка заблукала...

вівторок, 3 липня 2018 р.

У м.Кілія, Одеська область, відбудеться марш та ряд заходів за традиційні сімейні цінності!


Одещина підхоплює естафету майже шести десятка міст та селищ України, які в цьому році проводять просімейні акції! Це потужний соціальний рух, який об'єднує сотні тисяч учасників з різних куточків України! 
м. Кілія, 07.07.18. МАРШ ЗА ТРАДИЦІЙНІ СІМЕЙНІ ЦІННОСТІ!!! 
Скажи: "ТАК!" благословеній сім'ї, як союзу чоловіка та жінки (51 ст. Конституції України)! 
Скажи рішуче "НІ!" пропагуванню та просуванню в Україні збочень (ЛГБТ-ідеології), які призводять до виродження українців, поглиблюють демографічну кризу та несуть загрозу суспільній моралі!