вівторок, 26 червня 2018 р.

Депутати різних міст Одещини разом з народними обранцями інших регіонів України бурхливо відреагували на побиття християн під час мирної молитовної акції за сімейні цінності



Депутати різних міст Одещини підхопили ініціативу депутатів Верховної Ради, зокрема Андрія Іллєнко (партія "Свобода"), Оксани Корчинської (Радикальна партія Олега Ляшка) та Ігоря Луценко (партія "Батьківщина"), а також депутатів місцевих рад різних регіонів України та бурхливо відреагували на побиття християн під час мирної молитовної акції за сімейні цінності 17 червня 2018 року. Зокрема депутати: міста Татарбунари, м.Кілія, м.Вилкове та голова Кілійської обєднаної територіальної громади направили листи Президенту України Порошенку П.О., Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б., Голові Верховної Ради України Парубію А.В., Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б., в яких засудили  вибіркове та антизаконне застосування сили до прихильників традиційних сімейних цінностей, з вимогою притягнути винуватих до відповідальності, а також припинити ганебну практику пропагування "цінностей" не притаманних українському народу, зокрема проведення гей-парадів за державний кошт, а тим більше на крові наших громадян!
Текст звернень наводиться нижче:

"Президенту України Порошенку П.О.
Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б.
Голові Верховної Ради України Парубію А.В.
Міністру внутрішніх справ України Авакову А.Б.

ЗВЕРНЕННЯ
17 червня 2018 року відбулася безпрецедентна подія – вперше в історії незалежної України у жорстокий спосіб була розігнана мирна акція, яка була спрямована на захист традиційних сімейних цінностей.

Вибірковість сили: як християн, які вийшли молитися за сімейні цінності, "правоохоронці" били по-звірячому...


Газета "Україна Молода" опублікувала мій коментар щодо подій 17 червня, пов'язаних з побиттям учасників мирної молитовної акції за традиційні сімейні цінності: 

"До «УМ» зателефонував Ігор Плохой (військовий капелан, депутат Вилковської об’єднаної територіальної громади на Одещині) і з обуренням розповів про інцидент, що стався вранці 17 червня у центрі столиці. До КМДА була подана заявка на проведення акції — молитовного заходу.

У ній вказано чотири локації, де будуть збиратися віряни для того, щоб усю ніч, просто неба, провести в молитві за сім’ю та християнські цінності.

Уже пізніше правоохоронні органи говорили, що ця акція могла перешкоджати руху колони гей-параду. Але це не відповідає дійсності, тому що акція «Київ-прайду» була заявлена на 9-ту ранку, а просімейна християнська акція  на той час уже мала скінчитися. Тож ніяк апріорі вони перетнутися не могли.

понеділок, 25 червня 2018 р.

Поки не пізно: чуйте Бога й своє серце!..


Це пост моєї дружини Ольги з приводу важкої втрати - смерті її маленької подружки, яка стала майже рідною, сонячної дитини - Альонки (з якою вона познайомилася під час служіння дітям сиротам)...
"Сердце разрывается от боли и сожаления о том, что несколько месяцев назад, Господь побуждал меня проведать её - мою самую любимую - солнечную Алённочку! С ней впервые мы познакомились в христианском лагере, где я была воспитателем в ее группе. Она была настоящим «ёжиком», никого к себе не подпускала, всех била, обижала и не говорила ни слова, только мычала и издавала звуки... В детском доме ее прозвали «Бала-бала», эти звуки она чаще всего произносила. Она плохо ходила, постоянно падала на землю и качалась по ней, постоянно сопливила, а еще, когда всё это вперемешку с пылью - было жуткое зрелище... а если ещё учесть, что я была очень брезгливой, так просто это было не выносимо... А она при этом постоянно просилась ко мне на руки, всячески пыталась об меня обтереться и, естественно, вся эта грязь была на мне, не представляю чтобы со мной было раньше, если бы такой ребёнок ко мне прикоснулся, я бы не скрывая омерзения пулей бы отлетела от неё, но этого рядом с ней не происходило...

вівторок, 19 червня 2018 р.

Чому влада вирішила, що геї кращі від християн?



Чому влада вирішила, що геї кращі від християн? А, головне, хто в цьому винен?

Дії влади за останні декілька років, а особливо після людиноненависницького злочину 17.06.18. (напад на мирну просімейну акцію), показують, що вона вважає людей з сексуальними відхиленнями чимось «кращими», «першосортнішими» та «рівнішими» від інших людей, які плекають традиційні та християнські цінності. Чому ж влада зайняла таку позицію та прийшла саме до таких висновків? Давайте пошукаємо відповідь на це питання, але спробуємо поглянути на нього не вдаючись до простих відповідей (типу: ЄС тримає владу на донорській голці МВФ та тисне на неї, хоч це все відповідає реальній дійсності).
Отже, зробимо дуже короткий аналіз деяких загальних рис поведінки представників ЛГБТ руху в Україні та за її межами. Інформацію подаю з певним викликом саме для християн, порівнюючи дії людей з нетрадиційною сексорієнтацією по боротьбі за просування своїх «цінностей» з діями християн по просуванню біблійних цінностей, адже, колись сам апостол Павло вдавався до порівняльних прийомів, щоб пробудити ревність по Богу (Рим. 11:14).