вівторок, 26 березня 2019 р.

Балашов: про відношення до віри в Бога та до експлуатації цієї теми безбожниками...

На передодні виборів християни прискіпливо відносяться та прислухаються до будь-якої інформації з програм чи вуст кандидатів у президенти, які мають стосунок до важливих тем для віруючої людини, щоб за допомогою певних маркерів зробити правильний вибір та не бути співучасником в допомозі приходу до влади чиновників, які б впроваджували антихристиянські цінності, що суперечить християнському сумлінню.
Так, нещодавно один з кандидатів на пост Президента України зробив декілька заяв про особисте відношення до питань віри та про відношення до цих питань деяких нещирих політиків.

Кандидат  у президенти – Геннадій Балашов, автор концепції «5/10», публічно заявив, що не вірить в Бога, й критикує політиків (зокрема Порошенка), які теж не вірять в Бога, але Його використовують у власних цілях. (Послухати короткий уривок його заяви можна тут)


Дійсно, якщо згадати, що саме Президент Порошенко доклав найбільше зусиль в просуванні пропаганди та закріпленні в законодавчому полі антихристиянських цінностей гендеру та ЛГБТ слова Балашова абсолютно звучать справедливо! Чого лише вартує його черговий заклик (останній був 07 грудня 2018 року) до ВРУ проголосувати за Стамбульську конвекцію – документ, ратифікація якого змусить у вітчизняному законодавстві визначати «гендер» не, як біологічну стать, а як вибір соціально сконструйованої «ідентичності»… Слава Богу, депутати не підтримали цю ініціативу «гаранта Конституції»! Якщо ще згадати, що 05 червня 2015 року Порошенко схвально віднісся до проведеннягейпараду при цьому заявив, що, цитую: «Стосовно марша рівності… (гейпараду) Я ставлюся до нього, як християнин (!), як президент-європеєць, і вважаю, що це абсолютно поєднанні поняття». На мою думку, тут коментарі зайві. Таку ж позицію підтримки він займав і щодо гейпарадів 2016, 2017, 2018 років.

А от підтримки Петиції про заборону пропаганди ЛГБТ в країні, яку написав пастор християнської церкви та яку підписало майже 25 000 людей, адміністрація Президента, в супереч будь-яким демократичним нормам, знімає з сайту Президента! До позиції християн Петро Олексійович й його адміністрація відноситься не так схвально, як до «парадів» гомосексуалістів… Все б нічого, як для Президента, який не називає себе християнином й не декларує про свою причетність до віри Христової, але для президента, який називає себе християнином, це вже дійсно неприпустимо…
Якщо Балашов правдиво говорить про недопущення експлуатації питань віри заради політичних балів (перш за все чинним Президентом) й ми називаємо його, при цьому, безбожником (що справедливо), то як ми маємо тоді називати Порошенка?

Немає коментарів:

Дописати коментар